جمعه / ۲۳ خرداد / ۱۴۰۴ Friday / 13 June / 2025
×
 وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه باید با منطقی‌سازی قیمت دارو و تجهیزات پزشکی در راستای تقویت تولید داخلی و حمایت از کارخانه‌ها و تولیدکنندگان فعال در این حوزه گام برداشت، گفت: کمیته‌ای مشترک میان کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت تشکیل شده و این کمیته مأمور تهیه و تدوین مجموعه‌ای از مقررات و پیشنهادات است که با همکاری مجلس، بتوان شرایط موجود را به نفع نظام سلامت کشور و دستیاران پزشکی بهبود بخشید.
ضرورت منطقی‌سازی قیمت دارو و تجهیزات پزشکی
  • کد نوشته: 1012
  • منبع: خانه ملت
  • ۲۸ اردیبهشت
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش صندلی سبز؛  محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  با اشاره به حضور خود به همراه معاونان وزارت بهداشت در نشست اخیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: دو محور اساسی یعنی اقدامات انجام شده برای تحقق شعار سال و راهکارهای تقویت و تسهیل سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت و بررسی وضعیت دستیاران رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

    وی با اشاره به موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت، ادامه داد: اقداماتی در راستای تحقق شعار سال و تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری در حوزه بهداشت، درمان، دارو و تجهیزات پزشکی صورت گرفته است که در این نشست، بخشی از آن‌ها با اعضای کمیسیون مطرح شد به عنوان مثال طی هفته های اخیر مرکز تولید پلاسما در نظرآباد با ظرفیت حدود ۴۰ هزار لیتر افتتاح شد و همچنین برای نخستین‌بار موفق شدیم ۷۰۰ هزار دوز واکسن «ب‌ث‌ژ» تولید شده توسط انستیتو پاستور را به ونزوئلا صادر کنیم.

    ظفرقندی، افزود: باید با منطقی‌سازی قیمت دارو و تجهیزات پزشکی در راستای تقویت تولید داخلی و حمایت از کارخانه‌ها و تولیدکنندگان فعال در این حوزه گام برداشت.

    وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره وضعیت دستیاران پزشکی نیز گفت: طی ماه‌های اخیر اقدامات مهمی از جمله افزایش حقوق، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن دوره دستیاری و برخی حمایت‌های رفاهی انجام شده است و با این حال، برای ارتقای معیشت پزشکان و اساتید جوان، دستیاران و پزشکان طرحی نیاز به اقدامات تکمیلی وجود دارد که از مجلس خواستار حمایت جدی در بودجه و تأمین هزینه‌ها شدیم.

    اصلاح تعرفه‌ها در رشته‌های حیاتی پزشکی ضروری است

    وی با اشاره به لزوم اصلاح تعرفه‌ها در برخی رشته‌های تخصصی مانند بیهوشی، طب اورژانس و اطفال، افزود: هدف از این اصلاحات، افزایش انگیزه برای ورود پزشکان جوان به این رشته‌های ضروری و پرزحمت است.

    ظفرقندی از تشکیل کمیته‌ای مشترک میان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این کمیته مأمور تهیه و تدوین مجموعه‌ای از مقررات و پیشنهادات است که با همکاری مجلس، بتوان شرایط موجود را به نفع نظام سلامت کشور و دستیاران پزشکی بهبود بخشید .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *